لیست دسته بندی ها
دسته بندی وبلاگ: پست های بلاگ را می توان با توجه به موضوع آنها به دسته های متفاوت تفکیک کرد.
امکان ایجاد دسته بندی های تو در تو به صورت نامحدود وجود دارد. به این ترتیب مطالب وبلاگ یک ساختار سلسله مراتبی خواهد داشت.
نمونه ای از کاربرد: فروشگاهی در نظر دارد پست هایی درباره سلامت جسم، سلامت روح، سلامت فکر و … ایجاد کند. ابتدا یک دسته به نام سلامت تعریف نموده و برای آن سه زیردسته جسم، روح و فکر ایجاد می کند. درون هر یک از دسته ها و زیردسته ها می تواند تعداد نامحدودی پست ایجاد کند.
فیلدهای فرم زیر به ترتیب عبارتند از:
نام: متن نوشته شده در این فیلد، عنوان یک دسته وبلاگ محسوب می شود. عنوان هر دسته بندی و زیر دسته های وبلاگ در سایت نمایش داده می شود.
پیوند یکتا: نامی که در این فیلد نوشته می شود به همراه آدرس پیش فرض، آدرس URL آن دسته محسوب می شود. دقت کنید که نام نوشته شده حتما لاتین باشد. در نامگذاری از علائم خاص مانند ! ، @ ، # ، % و … استفاده نکنید.
وضعیت: با انتخاب گزینه “فعال/ غیرفعال ” آن دسته و محتویاتش در وب سایت/ اپلیکیشن نمایش داده می شود یا خیر.
دسته والد: از لیست کشویی می توان دسته مادر برای هر زیر دسته انتخاب نمود. در صورتیکه دسته اصلی باشد گزینه “ریشه” انتخاب کنید.

نکته: با انتخاب آیکن سه نقطه، از منوی باز شده می توانید زیردسته به دسته انتخاب شده اضافه کنید. دسته موردنظر را ویرایش یا حذف کنید. تنظیمات سئو را وارد کنید و لیست مطالب مربوط به لیست مطالب را مشاهده کنید.

لیست مطلب
وبلاگ: بخشی است که می توان در آن دردسته بندی های خاص، پستهای آموزشی و اطلاع رسانی قرار داد(مشابه یک مجله اینترنتی)
برای هر پست در وبلاگ، چند امکان اضافه شده است. امکان لینک مطالب وبلاگ به محصولات مرتبط در فروشگاه، امکان به اشتراک گذاری پست در شبکه های اجتماعی و امکان مشاهده مطالب مرتبط با یک پست.
نمونه ای از کاربرد: فروشگاهی در نظر دارد از طریق ایجاد وبلاگ و قرار دادن پست های جذاب، بازدیدکنندگان را به سمت سایت خود بکشاند. برای این منظور باید محتواهایی مرتبط با موضوع سایت خود ایجاد کند.
فیلدهای فرم زیربه ترتیب عبارتند از:
عنوان: هر پست دارای عنوانی است که در صفحه اصلی وبلاگ نمایش داده می شود.
پیوند یکتا: برای ایجاد پست جدید نیاز به یک صفحه با آدرس URL منحصربفرد است. در این فیلد کافی است یک نام لاتین بنویسید تا URL آن ساخته شود.
وضعیت: بلی/خیر بودن این گزینه موجب نمایش / عدم نمایش پست در صفحه اصلی وبلاگ خواهد شد.
تاریخ انتشار: در این فیلد می توان تعیین کرد پست ایجاد شده در چه تاریخی به کاربران نمایش داده شود.
تصویر: با توجه به راهنمای سایز تصاویر، تصویری متناسب با موضوع پست انتخاب کنید.
دسته بندی ها: از لیست دسته بندی وبلاگ می توان تعیین کرد محتوای این پست به چه دسته ای متعلق دارد. یک پست همزمان می تواند در چندین دسته بندی مختلف قرار گیرد.
توضیحات: یک متن کوتاه است که در صفحه اصلی وبلاگ و به همراه تصویر و عنوان پست نمایش داده می شود.
شرح: در ادیتور می توان از متن، تصاویر، لینک و … برای ایجاد محتوای یک پست استفاده کرد.
برچسب ها: برچسب های مرتبط با محتوا را در این فیلد وارد کرد و با اینتر یا اسلش( / ) جدا کنید.

نکته: با کلیک بر روی سه نقطه عملیات، می توان مطلب مورد نظر را حذف، ویرایش یا دیدگاه های ثبت شده را مشاهده کرد. برای مشاهده مطلب روی گزینه پیش نمایش کلیک کنید و برای تنظیمات سئو روی گزینه سئو کلیک کنید
دیدگاه ها
دیدگاه های ثبت شده برای وبلاگ ها در این قسمت قابل مشاهده هست. با کلیک روی سه نقطه عملیات، امکان مدیریت دیدگاه ها وجود دارد.
با مشخص کردن وضعیت تایید شده بر روی بلی/خیر، دیدگاه در وبسایت/اپلیکیشن قابل مشاهده می باشد/نمی باشد.